Měna
  • Česká koruna Kč
  • Euro €
  • Hungarian forint Ft
  • Polish Złoty zł
+420 724 727 774
Dovolená pro rybáře   
  • Přihlásit

Horúci víkend s boilies Ak-čko

V priebehu leta sme strávili horúci víkend na novom mieste na našej obľúbenej priehrade, kde sa mi podarilo zdvihnúť osobák na moje najoblúbenejšie boilies od Mastodont Baits, Ak-čko, ktoré odporúčam počas celého roka.

IMG 20200808 WA0000

Kedže toto miesto nepoznáme, zvolili sme plošné kŕmenie a použili sme jedine boilies od Mastodont Baits. Ja som stavil na osvedčené AK-čko a boilies Scopex-kokos, keže sa tu masívne cez leto kŕmi slivkami. Parťák sa rozhodol odskúšať novú radu Quick action Squid energy, doplnenú HNV boilies Squid attack. Prvý deň stojí za zmienku parťákov krásny 15kg šupináč, kvôli ktorému som sa musel okúpať, keď sa mi podberák zasekol o kameň na dne a podvečerný double lyscov, ktoré sú na tejto vode skôr výnimka.

Horúci 1

Cez noc a na druhý deň sme sa nezastavili a malé rybky striedali ryby do 9kg. Poobede som Scopex-kokos prebil na Ak-čko a to sa ukázlo ako správna voľba. Počas návštevy našich blízkych sme dostali zábery na 3 prúty naraz. Kolegovia tam mali menšie ryby, no mne sa po pár minutách vynoril môj nový osobák - 90cm dlhý a 14.6kg vážiaci šupináč.

Horuci 2

Mastodont Baits
boilies

Hledáte nejlepší boilies pro lov velkých kaprů?
Vyzkoušejte unikátní boilies od Mastodont Baits.

Zobrazit nabídku

Pro registrované

sleva až 10%

Dárek k objednávce

nad 1 500 Kč

Rychlé doručení

Spolehlivost

Doprava zdarma

v ČR nad 1 500 Kč

Podporujeme Google Pay, Apple Pay a benefity

+420 724 727 774