Měna
  • Česká koruna Kč
  • Euro €
  • Hungarian forint Ft
  • Polish Złoty zł
+420 724 727 774
Dovolená pro rybáře   
  • Přihlásit

Atraktívne boilies do blata alebo studenej vody

Pri love v blate alebo studenej vode je veľmi dôležité používať atraktívne boilies, ktoré svojou vôňou prebije arómu blata a tým dá možnosť rybám takúto nástrahu nájsť resp sa uvolňuje aj v studenej vode. Na takýto lov sú vhodné atraktívne príchuťe boilies od Mastodont Baits - Berry Boom a Kosa.

Úspech v blate

Zažil som výpravu na plytkom rybníku s veľkým nánosom blata. Taktika bola jasná - pop up boilies na ronnie rigu. Myslel som že plávajúce boilies nad blatom budú pre ryby zaujímavé. Ukázalo sa, že ryby tieto nástrahy úplne ignorovali. Všímal som si bubliny na lovných miestach, čiže ryby sa tam náchadzali. Plávajúce boilies som vymenil za potápavé 20mm boilies Berry Boom, masívne nadipované a úspech sa takmer okamžite dostavil a úspešne som ryby odchhýtaval na sladké, veľmi aromatické boilies priamo z blata.

Ďalšou výpravou boli preteky na banskom prepadlisku v čase, kedy teplota vody bola ešte veľmi nízka. Skúšal som svoju osvedčenú príchuť, ktorú používam hlavne v lete, ale bez výraznejšieho úspechu. Len tak na brehu som si spravil test, kedy som do kýbla s vodou hodil guličku príchute Kosa - novinku pre rok 2022. Už po pár minutách bola špecifická príchuť tejto guličky cítiť. Kosu som začal používať ako nástrahu a úspech sa dostavil.

Studená voda vydala peknú rybu

Hovorí sa, že keď ryba žere, je jedno akú nástrahu použijete. Čiastočne to môže byť pravda, ale keď sú podmienky špecifické - blato alebo studená voda, jednoznačne môžem odporúčiť atraktívne boilies z dielne Mastodont Baits - Berry Boom alebo Kosa.

Mastodont Baits
boilies

Hledáte nejlepší boilies pro lov velkých kaprů?
Vyzkoušejte unikátní boilies od Mastodont Baits.

Zobrazit nabídku

Pro registrované

sleva až 10%

Dárek k objednávce

nad 1 500 Kč

Rychlé doručení

Spolehlivost

Doprava zdarma

v ČR nad 1 500 Kč

Podporujeme Google Pay, Apple Pay a benefity

+420 724 727 774