Měna
  • Česká koruna Kč
  • Euro €
  • Hungarian forint Ft
  • Polish Złoty zł
+420 724 727 774
Dovolená pro rybáře   
  • Přihlásit

Novinka - boilies KOSA

S manželkou sme sa vybrali na jednu noc otestovať novinku pre 2022, boilies KOSA. Kvôli krátkosti času sme mohli ísť iba na jednu noc, to sme ale nevedeli, že sa vôbec nevyspíme.

Bol sviatok, čiže všetky miesta boli obsadené, našli sme jediné voľné miesto medzi ostatnými rybármi, z čoho sme vôbec neboli nadšení, kedže na rybách preferujeme kľud.

 Catch and release

Po rozbalení som nakobroval Kosu o priemere 20mm a 24mm a pre istotu aj Ak-čko, ktoré tu mám osvedčené. Ak-čko mlčalo, ale novinka sa ukázala ako veľmi rýchla gulička. V podstate hodinu od prvého nahodenia to začalo, a keď som prebil Ak-čko na Kosu, tak už nebola o spánku ani reč. Rýb sme za 24 hodín pochytali vyše 30, väčšinou nástrahy atakovala malá ryba, ale priplietol sa aj nádherný lysec a jeden dlhý šupináč. 24 hodinový mikrosúboj medzi Ak-čkom a Kosou vyhrala jednoznačne Kosa a ukázala sa ako veľmi silná a atraktívna zbraň, či už na preteky alebo do studenej vody. Zaujímavosťou je, že k nám pri balení prišli susediaci rybári s otázkou na čo chytáme a či im nedáme pár guličiek, že aj oni si tak chcú zachytať.

IMG 20210705 WA0000 uprava

 

 

Mastodont Baits
boilies

Hledáte nejlepší boilies pro lov velkých kaprů?
Vyzkoušejte unikátní boilies od Mastodont Baits.

Zobrazit nabídku

Pro registrované

sleva až 10%

Dárek k objednávce

nad 1 500 Kč

Rychlé doručení

Spolehlivost

Doprava zdarma

v ČR nad 1 500 Kč

Podporujeme Google Pay, Apple Pay a benefity

+420 724 727 774