Mena
  • Česká koruna Kč
  • Euro €
  • Hungarian forint Ft
  • Polish Złoty zł
+420 724 727 774
Dovolená pro rybáře   
  • Prihlásiť sa

Jarní výprava na řeku Labe

Jaro jsem odstartoval na řece Labi jako každý rok. Měl jsem v plánu 3 dny v mělčí části jelikož už začínalo být teplo a kapři se sem stahovali.

První den příjezdu mi vypověděl echolot i baterka k motoru takže to nebyla žádná sláva. Když jsem se dostal na místo a rozbalil věci hned jsem začal věnovat prutům. První večer předemnou a já kolem 21:00 dostávám šílenou jízdu ale bohužel než jsem vzpamatoval a dojel pro rybu tak byla zamotaná v kořenech a ja už vytáhl jen montáž. Další záběr dostávám při raní kávě a je to pěkný dlouhán kterého se mi povedlo podebrat.

Celý den nic a já před setměním převážím oba pruty. Po dvou hodinách dostávám záběr a je z toho krásný lysec 15+. Spokojen ulehám do bivaku abych byl ready na ráno. Další den mám kolotoč od menších ryb tak nasazuji boilie Berry Boom a dávám to do metrové hloubky. Od oběda se nic neděje až kolem 6 dostávám pomalou jízdu a na konci je hrozné zvíře přesahující 22kg. Jikernačka připravující se na tření. Po-té už nemám žádný záběr a spokojeně ráno odjíždím domů.

Jarní výprava na řeku Labe
Jarní výprava na řeku Labe
Jarní výprava na řeku Labe
Jarní výprava na řeku Labe

Mastodont Baits
boilies

Hledáte nejlepší boilies pro lov velkých kaprů?
Vyzkoušejte unikátní boilies od Mastodont Baits.

Zobrazit nabídku

Pro registrované

sleva až 10%

Dárek k objednávce

nad 1 500 Kč

Rychlé doručení

Spolehlivost

Doprava zdarma

v ČR nad 1 500 Kč

Podporujeme Google Pay, Apple Pay a benefity

+420 724 727 774