Waluta
  • Česká koruna Kč
  • Euro €
  • Hungarian forint Ft
  • Polish Złoty zł
+420 724 727 774
Dovolená pro rybáře   
  • Sign in or Register

Tím Mastodont Baits na kaprárskom maratóne

S parťákom Mirom sme sa zúčastnili Kaprárskeho maratónu v Pozdišovciach a mali sme tú česť reprezentovať značku Mastodont Baits. Ako to dopadlo?

Tím Mastodont Baits na kaprárskom maratóne

Hneď prvým a dôležitým krokom bol los, čo nám bohužiaľ nevyšlo podľa predstáv a vylosovali sme si stred sektoru no aby nebolo málo šťastena nám nadelila skúsených pretekárov z každej strany.

Nevadí, ideme nato! Máme pred sebou 72h lovu a taktika bola jasná, úplne zjemniť a odchytiť všetko čo sa k nám dostane cez susedov.

Na základný zákrm sme zvolili bolies energy action Tutti Frutti, keďže guličky sú ľahko stráviteľné a rýchlejšie pracujú mala by to byť ta správna voľba. Pod háčik putujú na všetky 4 prúty “popky” a z našeho arzenálu sme tam nabili Fluo Pop-Up Pineapple a Mango. Po niekoľkých hodinách prišli prvé zábery od mänších rýb ale miesto začalo obžívať a to bolo dobré znamenie.

V noci začali chodiť pravidelne zábery a tak sme nemuseli na našej taktike nič meniť, len makať ďalej. Výsledkom našej snahy bolo konečné druhé miesto s ulovenou váhou 135kg rýb. Vzhľadom na vylosované miesto a celkovú situáciu sme s výsledkom spokojný. 

Za tím Mastodont Baits Domino.

Mastodont Baits
boilies

Hledáte nejlepší boilies pro lov velkých kaprů?
Vyzkoušejte unikátní boilies od Mastodont Baits.

Zobrazit nabídku

Pro registrované

sleva až 10%

Dárek k objednávce

nad 1 500 Kč

Rychlé doručení

Spolehlivost

Doprava zdarma

v ČR nad 1 500 Kč

Podporujeme Google Pay, Apple Pay a benefity

+420 724 727 774