Waluta
  • Česká koruna Kč
  • Euro €
  • Hungarian forint Ft
  • Polish Złoty zł
+420 724 727 774
Dovolená pro rybáře   
  • Sign in or Register
Kaprový naviják Anaconda Magic Walker V2-6500

Kaprový naviják Anaconda Magic Walker V2-6500 - rozborka

Navijáky, to je mezi rybáři velmi často diskutované téma. Na českém trhu je k dostání spousta hezky vypadajících navijáků, ale co je uvnitř?

Na tuto otázku si odpovíme u navijáku Anaconda Magic Walker. Pro výrobu těla navijáku zvolili chlapci od Anacondy velice pevnou slitinu uhlíku, která se i při větší zátěži nijak nekroutí. Je krásně opracována bez sebemenších otřepů. Použitý materiál ve své přirozené barvě dodává navijáku elegantní matně černý design. Nejde tedy o žádné lakování, které se Vám po čase začne olupovat.

Na výrobu srdce navijáku výrobce použil množství ušlechtilých materiálů. Hlavní osička je vyrobena ze 7mm silné nerezové oceli. Převod je vyroben částečně z mosazi a odlévaného hliníku. Ozubená kola do sebe hezky zapadají v celé šíři a hloubce zubů,takže hrozí minimální riziko omletí zubů i při vyšší zátěži. Jediné plastové kolečko, které v převodech najdeme, se stará o posun cívky vpřed a vzad pro rovnoměrné navíjení vlasce. Primárně není plně zatěžováno, ale taky už to jedno kolečko mohli udělat kovové. :-)

Ložiska jsou v celém navijáku použita ocelová kuličková, na místech kde by hrozil průnik vody nebo jiných nečistot, jsou ložiska kryta.

Futýrka pro průchody obou osiček jsou použita mosazná nikoliv plastová jak bývá zvykem u některých značek.

Cívka je vyrobena z eloxovaného hliníku, je kuželovitá což napomáhá lepšímu odvíjení vlasce při náhozech a vejde se na ní pro příklad 400m/0,30mm nebo 295m/0,35mm.

Brzda je velmi silná reagující již po malém pootočení. Na přehazovačce je anti-twist rolnička která zabraňuje překrucování vlasce. Díky použitým materiálům a jejich zpracování má naviják krásně plynulý a tichý chod.

Pokud váháte při výběru navijáků s těmito rozhodně neuděláte chybu.

 

Kaprový naviják Anaconda Magic Walker Kaprový naviják Anaconda Magic Walker Kaprový naviják Anaconda Magic Walker Kaprový naviják Anaconda Magic Walker Kaprový naviják Anaconda Magic Walker Kaprový naviják Anaconda Magic Walker Kaprový naviják Anaconda Magic Walker Kaprový naviják Anaconda Magic Walker Kaprový naviják Anaconda Magic Walker Kaprový naviják Anaconda Magic Walker

Mastodont Baits
boilies

Hledáte nejlepší boilies pro lov velkých kaprů?
Vyzkoušejte unikátní boilies od Mastodont Baits.

Zobrazit nabídku

Pro registrované

sleva až 10%

Dárek k objednávce

nad 1 500 Kč

Rychlé doručení

Spolehlivost

Doprava zdarma

v ČR nad 1 500 Kč

Podporujeme Google Pay, Apple Pay a benefity

+420 724 727 774