Valuta
  • Česká koruna Kč
  • Euro €
  • Hungarian forint Ft
  • Polish Złoty zł
+420 724 727 774
Dovolená pro rybáře   
  • Sign in or Register

1. miesto pre team Mastodont Baits

S parťákom Marekom sme sa pod hlavičkou Mastodont Baits v marci zúčastnili na kaprových pretekoch Somi Carp Cup na Lábskom jazere. Tento závod bol špecifický tým, že sa v jeho polovici losovali miesta nanovo.

DSC_0207_novy_novy.jpg

Po úvodnom privítaní sa pristúpilo k losovaniu, kde sa mi podarilo vylosovať miesto č.1 – čo je považované za jedno z 2 top miest na tomto jazere. S veľkým entuziazmom sme sa začali rozbalovať a začali sonarovať vodu. Dno nebolo nejako veľmi členité, maximálnu hĺbku sme našli na 1.9 m, čo v tomto, pomerne studenom, období nebolo veľa. Ja som si zobral ľavú stranu smerom k neresisku, Marek prechytával strom trčiaci nad vodou priamo oproti nám. Moje kŕmenie pozostávalo s naboostrovaných boilies Chill Banan a Kosa, Marek zvolil taktiež Kosu a na začiatok Berry Boom. Cez deň sa nič nedialo no nad ránom ma, okolo 4:30, budí nesmelý záber a na jeho konci bola prvá bodovaná ryba o váhe 7,23 kg. Do rána bolo ticho a zobudili sme sa na sľubnom 4.mieste. Celý ďalší deň aj noc sme ostali bez bodovanej ryby a neradi sme sa začali baliť na losovanie nového miesta na druhú polku preteku.

Montáž_novy_novy_novy.jpg

Pri losovaní pri mne stáli opäť všetci svätí a losujeme číslo 12, čo je úplne top miesto jazera na druhej strane pri druhom neresisku. Na tomto mieste už vsádzame všetko Balanced boilies KOSA in dip – či už s popkou alebo priamo na dno. Pre zvýšenie atraktivity používame betónové záťaže obalené pastou KOSA. Týmto boilies sme sa rybám zjavne trafili do chuti, kedy sa ďalšiu noc rybou o váhe 12,27 kg dostávame do čela preteku a 1. miesto rybami 8.17 kg a 9.9 kg už jednoznačne nepúšťame.

DSC_0211_novy_novy.jpg

Boilies Kosa opäť ukázalo svoju veľkú silu, kedy sme ako jediní chytili 4 bodované ryby, ktoré nám zabezpečili celkové prvé miesto a navyše sa mi podarilo zdolať najväčšiu rybu preteku o váhe 12,27kg.

Mastodont Baits
boilies

Hledáte nejlepší boilies pro lov velkých kaprů?
Vyzkoušejte unikátní boilies od Mastodont Baits.

Zobrazit nabídku

Pro registrované

sleva až 10%

Dárek k objednávce

nad 1 500 Kč

Rychlé doručení

Spolehlivost

Doprava zdarma

v ČR nad 1 500 Kč

Podporujeme Google Pay, Apple Pay a benefity

+420 724 727 774