Currency
  • Česká koruna Kč
  • Euro €
  • Hungarian forint Ft
  • Polish Złoty zł
+420 724 727 774
Dovolená pro rybáře   
  • Sign in

Signalizátory záberu Tiki Taka od firmy Anaconda

Na mojej poslednej výprave som používal signalizátory Tiki Taka od firmy Anaconda. Tieto krásne, minimalistické signalizátory nielenže výborne fungovali, ale pohľad na ne je naozaj veľmi príjemný.

Signalizátory Tiki Taka sú uložené v malom kufríku, použité polstrovanie je dostatočne kvalitné aby ochránilo citlivú elektroniku samotného signalizátora. V kufríku sa nachádza taktiež príposluch, ktorý je oproti signalizátorom väčší, no je príjemné ergonomický a v ruke sedí.

Tiki Taka

Signalizátor ponúka 5 úrovní hlasitosti a samozrejme v poslednej dobe veľmi využívaný, tichý režim. Celkovo je k dispozícií 7 rôznych tónov, medzi ktorými si každý nájde ten, ktorý mu pasuje. Čo sa týka citlivosti, sú tu k dispozícií 4 úrovne, ktoré pokrývajú potreby citlivosti v nepriaznivom počasí alebo vlnách. Samozrejmosťou je odolnosť proti vode a nárazom a 2.5mm konektor na pripojenie napr. swingra so svetlom. Tiki Taka taktiež poskytuje nočný režim, ktorý je veľmi príjemný. Svetlo zabudované v signalizačnom koliesku je tlmené, zbytočne neosvetluje okolie no dostatočne osvetlí swinger a udicu. Napájanie tvoria 2 x 1,5V AAA batérie.

Príposluch Tiki Taka má taktiež 5 úrovní hlasitosti,vibračný režim so zvukom alebo bez zvuku a 7 rôznych tónov signalizácie. Ergonomický tvar príposluchu do ruky vhodne padne, obsahuje taktiež sponu na opasok alebo vrecko. Príposluch si samozrejme pamätá poslednú konfiguráciu a napájaný je 9V batériou. Maximálny dosah som zatiaľ netestoval, no na cca 100m cez stromy som nemal žiadny problém.

Tiki Taka

Myslím si že cena je viac než prijateľná, určite nezrujnuje rozpočet žiadneho rybára. Signalizátory Tiki Taka sa hodia pre vyznávačov minimalistického vybavenia. Malý stojan, mini swingre, signalizátory Tiki Taka, jeden batoh a kratšie prúty sú ideálna kombinácia na krátke vychádzky alebo stalking, ale samozrejme si nájdu miesto na mojom stojane aj pri viac dňových výpravách.

Lukáš

Mastodont Baits
boilies

Hledáte nejlepší boilies pro lov velkých kaprů?
Vyzkoušejte unikátní boilies od Mastodont Baits.

Zobrazit nabídku

Pro registrované

sleva až 10%

Dárek k objednávce

nad 1 500 Kč

Rychlé doručení

Spolehlivost

Doprava zdarma

v ČR nad 1 500 Kč

Podporujeme Google Pay, Apple Pay a benefity

+420 724 727 774