Währung
  • Česká koruna Kč
  • Euro €
  • Hungarian forint Ft
  • Polish Złoty zł
+420 724 727 774
Dovolená pro rybáře   
  • Einloggen
boilies od Mastodondt Baits

Krátké vycházky k vodě s boilies od Mastodont Baits

Na krátkých vycházkách k vodě potřebuji rychlost a účinnost nástrahy, kterou představuji kaprům a kterou boilies od Mastodont Baits rozhodně splňuje. V posledních několika měsících jsem především využíval novinku pro rok 2022 boilies KOSA a klasiku Chill Banana.

Rád chodím chytat na menší přehrady, kde se ryby musejí hledat a rybařina není úplně jednoduchá. Ryby zde cestují a vyhledávají různá, jim příjemná místa, a né vždy je jednoduché ryby najít a přimět je k záběru. Ideálně volím místo, kde se ostatní rybáři nevyskytují a můžu trávit chvíle u vody v tichu a klidu. V tomto chladném období roku využívám velkých hloubek a míst se starým řečištěm původního toku nebo přírodní útvary vzniklé činností přírody nebo lidskou přítomností v dřívějšich dobách. Vzhledem k nízkým teplotám vody si předem připravuji obalovací pastu, kterou posiluji dipem tak, abych získal příjemně se táhnoucí hmotu, kterou následně umístím na ECO Sinkers betonovou zátěž. K připravené zátěži přidám montáž s boilies pop-up příchutě zvolené obalovací pasty s dipem, případně jasnou volbu k rychlé rybě Mango od Mastodont Baits. Montáž skládám především z háčku Anaconda Piercer Curve Shank velikost 6 v kombinaci pletené šňůrky Anaconda Gentle Link 25lb.

Po umístění prutů na svá místa si rád sednu a jen se dívám na ledovou hladinu zimní vody. Je to uklidňující pohled. S příchodem soumraku se začnou ukazovat lovící pstruzi, ženoucí drobné rybky po mělčině. Obvykle s příchodem života na hladině první záběr nenechá na sebe dlouho čekat. Ryby začaly být aktivní a přichází první pěkná ryba. Druhý záběr na sebe také nenechá dlouho čekat a přichází zanedlouho po prvním. Následuje krátká pauza a jede se dál. Šest hodin u vody uplynulo a já můžu jít spokojeně domů, plný zážitků a nabytý novou energií na další výpravu. Ať to jezdí!

Pepek

IMG 3967

IMG 4296

IMG 4302

Mastodont Baits
boilies

Hledáte nejlepší boilies pro lov velkých kaprů?
Vyzkoušejte unikátní boilies od Mastodont Baits.

Zobrazit nabídku

Pro registrované

sleva až 10%

Dárek k objednávce

nad 1 500 Kč

Rychlé doručení

Spolehlivost

Doprava zdarma

v ČR nad 1 500 Kč

Podporujeme Google Pay, Apple Pay a benefity

+420 724 727 774