Währung
  • Česká koruna Kč
  • Euro €
  • Hungarian forint Ft
  • Polish Złoty zł
+420 724 727 774
Dovolená pro rybáře   
  • Einloggen
Únorové tažení na kapry

Únorové tažení

Je tu únor kolem domu sníh a mráz, já balim pruty a veškeré vybavení. Cíl je jasný, ulovit kapra a proto vyrážím na řeku.

Proud je neuvěřitelně silný a já obhlížím místa kde by se mohly ryby zdržovat. Kousek nad jezem objevuji krásný točák za kterým je mírně klidná voda. Rychle vyndavám pruty z auta, připevňuji předem připravené montáže. Na levý prut jde neutrálně vyvážené  20mm boilies Kosa, na pravý prut přichází 20mm boilies Chilli-banán společně s pop up Mango.

Montáže letí do vody na předem určená místa a ihned na každy prut přihazuji dvě hrsti boilies stejné příchutě. Zázemí je vybalené,vařím si kávu a pomalu vyčkávám na záběr. Je pátek večer, já ležim v teplém spacáku když v tu chvíli přichází razantní jízda. Běžím k prutu, přichází krásný souboj a na konci je menší kapřík kterého ihned pouštím, do 22h bohužel už žádný záběr nepřichází. Brzy ráno zvoní budík a montáže opět letí na svá místa do vody společně s kuličkami okolo. 

Netrvá to dlouho, u snídaně přemýšlím kde můžou ryby bejt, když v tom najednou opět přichází razantní jízda. Káva letí bokem a já běžím k prutu, ano to je on, krásný souboj jsem vyhrál a podebírám svého prvního šupíka v tomto roce, adrenalin společně s radostí mi koluje v žilách. Po úspěšném focení šupíka vypouštím do vody, v tu chvíly se rozjíždí druhý prut. No né další krasný souboj, ano je to tam krásně stavěný lysec.

Odpoledne při sledování okolní přírody si všímám jak se na pravém prutu ohýbá špička a v tu chvilku se přilepil swinger k prutu,při souboji se pomalu rozjíždí levý prut. Vykřiknu nééé nebo spíš joo rychle podebírám menšího supináče a rychle se natahuji pro druhý prut, kde byl opět krásný lysec.V neděli ráno opět montáže letí na své místo a já si v klidu vychutnávám raní kávu. Pomalu se blíží konec tohoto krásného únorového tažení. Vše zbaleno, loučím se s touto divokou krásnou řekou a už se těším až se sem brzy zase vrátím.

Za Mastodontbaits

Majkl

 

03

 

01

Mastodont Baits
boilies

Hledáte nejlepší boilies pro lov velkých kaprů?
Vyzkoušejte unikátní boilies od Mastodont Baits.

Zobrazit nabídku

Pro registrované

sleva až 10%

Dárek k objednávce

nad 1 500 Kč

Rychlé doručení

Spolehlivost

Doprava zdarma

v ČR nad 1 500 Kč

Podporujeme Google Pay, Apple Pay a benefity

+420 724 727 774